Bureaubuiten.nl » Projecten » Stedelijke en regionale ontwikkeling

Projecten

Hieronder treft u een overzicht aan van onze projecten. Klik op de projectnaam voor meer informatie.

Flevoland groeit in Economie en Arbeidsmarkt Flevoland 2015-2016

De Flevolandse economie is in 2015 gegroeid. De groei was sterker dan verwacht en lag boven het nationaal gemiddelde. De verwachtingen voor 2016 en 2017 zien er gunstig uit. Langzaam lijkt de groei zich ook te vertalen in het...lees meer »

BUITEN werkt aan herbestemming in het buitengebied

Aan de noordrand van Arnhem, tegen de Veluwe, ligt het voormalige Fliegerhorst Deelen. Dit vliegveld, zo groot als het huidige Schiphol, werd tijdens WOII door de Duitsers gebouwd. Om herkenning vanuit de lucht te voorkomen,...lees meer »

BUITEN draagt bij aan slimme, gezamenlijke en duurzame oplossingen voor mobiliteit

De A7, A8 en A9 passeren vaak de revue op de radio: files rond Badhoevedorp, opstoppingen rond de Velsertunnel en het vastlopen van knooppunt Zaandam behoren tot de ‘gebruikelijke files’. Terwijl de doorstroming op deze wegen van...lees meer »

Grensoverschrijdend perspectief voor Zuid-Limburg

Zuid-Limburg is een landschappelijk aantrekkelijk gebied in het hart van Europa. Geen regio in Nederland ligt zo dicht bij grootstedelijke regio’s aan de andere kant van de grens. Luik, Aken en Hasselt zijn vanuit Maastricht...lees meer »

Raming en analyse bedrijventerreinen Noord-Brabant: regionale en lokale aanpak

De huidige economische situatie zorgt voor een veranderende vraag naar bedrijventerreinen. Op regionaal niveau heeft Bureau BUITEN in opdracht van de provincie Noord-Brabant een behoefteraming bedrijventerreinen ‘nieuwe stijl’...lees meer »

1 tot 5 van 55 projecten

1

2

3

4

5

6

7

8

9

10

11

>