Bureaubuiten.nl » Projecten » Europese projecten en programma's

Projecten

Hieronder treft u een overzicht aan van onze projecten. Klik op de projectnaam voor meer informatie.

BUITEN EU-adviseurs provincie Utrecht

Joost Hagens en Rutger van Raalten van BUITEN gaan tot het einde van het jaar met en voor de provincie Utrecht aan de slag als EU-adviseurs subsidies en fondsenwerving. In deze periode zetten zij zich in voor het regionale...lees meer »

Erasmus+ aanvraag voor erfgoed en cultuur

De provincie Utrecht ondersteunt cultuur in de regio, bijvoorbeeld via het programma “Cultuur onderneemt” voor cultureel ondernemerschap en door het ondersteunen van erfgoededucatie. Ook op deze gebieden biedt Europese...lees meer »

Europese steun van DG Enterprise & Industry voor innovatie in toerisme: Liberation Route Europe

De Liberation Route Europe verbindt belangrijke plaatsen uit het einde van de Tweede Wereldoorlog met elkaar. Een belangrijk Europees verhaal. Liberation Route Europe vertelt dit verhaal voor het eerst vanuit meerdere...lees meer »

BUITEN helpt mee aan E-vouchersysteem voor energie-MKB in Noord-Nederland en Noord-Duitsland

Noord-Nederland en Noord-Duitsland bieden een vruchtbare bodem voor energie-gerelateerde bedrijvigheid: denk bijvoorbeeld aan de energiecentrales in de Eemshaven, de offshore windparken voor de kust en aan de innovatieve...lees meer »

Stimuleren duurzaam ondernemerschap centraal in Europees project Resilientweb

Voor veel ondernemers is het een uitdagende tijd: economische tegenwind, strengere milieuregels en snel fluctuerende grondstof- en energieprijzen maken dat een onderneming schokbestendig moet zijn. Of beter nog, op schokken moet...lees meer »

1 tot 5 van 35 projecten

1

2

3

4

5

6

7

>