Bureaubuiten.nl » Projecten » Alle

Projecten

Hieronder treft u een overzicht aan van onze projecten. Klik op de projectnaam voor meer informatie.

Vergroten van het rendement van cultuur en erfgoed in de Achterhoek

Hoe kan het economisch en maatschappelijk rendement van cultuur en erfgoed zo groot mogelijk worden gemaakt? En hoe kunnen de Achterhoekse gemeenten dit samen met lokale partners realiseren? Met deze vragen heeft Regio Achterhoek...lees meer »

Flevoland groeit in Economie en Arbeidsmarkt Flevoland 2015-2016

De Flevolandse economie is in 2015 gegroeid. De groei was sterker dan verwacht en lag boven het nationaal gemiddelde. De verwachtingen voor 2016 en 2017 zien er gunstig uit. Langzaam lijkt de groei zich ook te vertalen in het...lees meer »

BUITEN werkt aan herbestemming in het buitengebied

Aan de noordrand van Arnhem, tegen de Veluwe, ligt het voormalige Fliegerhorst Deelen. Dit vliegveld, zo groot als het huidige Schiphol, werd tijdens WOII door de Duitsers gebouwd. Om herkenning vanuit de lucht te voorkomen,...lees meer »

Liberation Route Europe: Erfgoed- en herdenkingstoerisme

BUITEN is al langdurig betrokken bij de ontwikkeling van de Liberation Route Europe (LRE): een internationale herdenkingsroute die het traject volgt dat de geallieerden in de laatste fase van de Tweede Wereldoorlog aflegden, en...lees meer »

Inventarisatie en analyse slechtweervoorzieningen Noordoost-Twente

Noordoost-Twente is geliefd bij wandelaars en fietsers. Maar uit de Twente Toerisme Monitor blijkt dat het aantal bezoekers en bestedingen hier de afgelopen jaren harder is gedaald dan landelijk. Hetzelfde geldt voor de...lees meer »

1 tot 5 van 119 projecten

1

2

3

4

5

6

7

8

9

10

11

12

13

14

15

16

17

18

19

20

>