Bureaubuiten.nl » Nieuws » Nieuws

Kom jij ons team versterken als medior adviseur?

19.06.2017

Het team van Bureau BUITEN zet zich dagelijks in voor het verbeteren van de economie en ruimtelijke kwaliteit. Onze focus ligt op het vinden van vooruitstrevende en duurzame oplossingen. Binnen èn buiten de gebaande paden. 

Ben jij die ambitieuze ruimtelijk economisch MEDIOR ADVISEUR die staat voor duurzaamheid en kwaliteit?

Wie zoeken we?
Bureau BUITEN heeft plek voor een medior adviseur (32-40 uur per week) met ervaring in een of meerdere van onze werkgebieden: ruimtelijk-economische ontwikkeling, vrijetijdseconomie & erfgoed, Europese projecten & programma’s en energie & duurzaamheid. Wil jij je kennis en ervaring inzetten voor de transformatie van een bedrijventerrein, een plan voor toeristisch-recreatieve gebiedsontwikkeling of het aanvragen van Europese subsidie voor een innovatief project binnen de circulaire economie? Dan is deze baan iets voor jou.

Wat ga je doen?
Als medior adviseur werk je aan veel verschillende typen projecten. Zo voer je marktonderzoek uit, stel je  een uitvoeringsstrategie op of adviseer je over economische effecten. De ene keer doe je dit vanuit ons kantoor in hartje Utrecht, de andere keer werk je bij een opdrachtgever op kantoor die tijdelijk inhoudelijke capaciteit nodig heeft. We werken met name voor overheden: gemeenten, provincies, ministeries. Daarnaast werken we voor opdrachtgevers zoals ANWB en Natuurmonumenten en regionale samenwerkingsverbanden.

Samenwerking en verantwoordelijkheden
Je werkt nauw samen met deskundige collega-adviseurs met een open en frisse blik. Daarbij heb je je eigen verantwoordelijkheden en krijg je de ruimte om je hierin te ontwikkelen. We werken ook graag samen met collega-bureaus en andere professionals, zoals stedenbouwkundigen en landschapsarchitecten. Jij vertegenwoordigt Bureau BUITEN in deze samenwerkingen en brengt ruimtelijk-economische expertise in.

Wat vragen wij?

  • Een afgeronde academische opleiding: geografie, planologie, econom(etr)ie of andere relevante richting.
  • Tenminste vier jaar relevante werkervaring in minimaal één van onze expertisegebieden, bij voorkeur in een adviesfunctie.
  • Goede in- en externe communicatieve vaardigheden, kunnen overtuigen en inspireren.
  • Brede algemene ontwikkeling en maatschappelijke belangstelling, sociaal- en omgevingsbewust.
  • Enthousiast, weet van aanpakken.
  • Analytisch sterk, helder en snel kunnen rapporteren en presenteren, methodisch onderlegd.
  • Ervaring met project- en/of procesmanagement.
  • Ervaring met acquisitie en/of beschikken over een eigen netwerk.

Wat bieden wij?
Wij bieden jou een afwisselende functie met carrièreperspectief binnen een enthousiast en dynamisch team. Bij Bureau BUITEN werken wij aan inhoudelijke, interessante projecten. Er is ruimte voor eigen inbreng en aandacht voor persoonlijke groei. Opleidingsbudget en een goede pensioenregeling maken deel uit van onze arbeidsvoorwaarden. Wij bieden je een marktconform salaris en je krijgt beschikking over een laptop en een telefoon.

Spring in het diepe en solliciteer!
Wil jij deze uitdagende, veelzijdige baan waarbij je jezelf continu blijft ontwikkelen? Stuur vóór 25 september 2017 een sollicitatiebrief met cv per mail naar secretariaat@bureaubuiten.nl t.a.v. Jeanine Kool.

Kijk op www.bureaubuiten.nl voor meer informatie of bel Sander Kooijman op 030-2318945.