Bureaubuiten.nl » Bureau » Werken bij BUITEN

Werken bij BUITEN?

EENS KENNISMAKEN?

Bureau BUITEN is regelmatig op zoek naar goede en gedreven mensen, met ervaring binnen onze werkgebieden. Ben je werkzaam in één van onze werkvelden en vraag je je af of het iets voor je is om in het team van Bureau BUITEN te werken? Neem dan contact op voor een vrijblijvend gesprek. Wie weet wat we voor elkaar kunnen betekenen! Bel Sander Kooijman (06-46087999).

STAGEMOGELIJKHEDEN

Bureau BUITEN biedt regelmatig stageplaatsen voor (master) studenten leisure, tourism and environment, (economische) geografie of andere relevante studierichtingen. Stagiairs krijgen een goed beeld van  het werk bij een adviesbureau en voeren ook altijd een eigen onderzoek uit. De stages duren minimaal 3 maanden.

Heb je interesse in een stageplaats? Stuur dan een e-mail of brief met je CV en motivatie naar Anneke van Mispelaar. Maak duidelijk voor welke periode je een stage zoekt, of het een afstudeerstage betreft en naar welk onderwerp je onderzoek wilt doen.

Houd er rekening mee dat wij, op verzoek van de universiteiten, ruim tevoren besluiten over de beschikbare stageplaatsen (zie onderstaande tabel). Stuur je verzoek daarom op tijd in!

Start stage    Kenbaar maken interesse    Uitsluitsel plaatsing
Februari    voor 1 december    1 januari
September    voor 1 juni     15 juni


Er zijn ook stagemogelijkheden buiten deze perioden, stuur daarvoor een mail met je CV en motivatie naar anneke.vanmispelaar@bureaubuiten.nl.