Bureaubuiten.nl » Bureau

Bureauprofiel

Bureau BUITEN is een team van betrokken en deskundige adviseurs met passie voor economie en ruimte. Of het nu gaat om een transformatie van een bedrijventerrein, een plan voor toeristisch-recreatieve gebiedsontwikkeling of het aanvragen van Europese subsidie voor een innovatief project binnen de circulaire economie.

De adviseurs gaan met een open en frisse blik te werk. Als het nodig is ook buiten de gebaande paden. Zij werken vaak en graag samen met andere professionals en ze betrekken de omgeving en belanghebbenden bij het project.

Bureau BUITEN staat voor vooruitstrevende en duurzame oplossingen, waarbij economische ontwikkeling én de kwaliteit van de omgeving centraal staan. Dit doen ze samen met opdrachtgevers in Nederland en Europa.

Ruimtelijk-economische ontwikkeling
Bureau BUITEN is sterk in inhoudelijk advies en in het proces op het vlak van werken, wonen, gebiedsontwikkeling, (circulaire) economie en mobiliteit. Hierbij staat duurzaamheid centraal. De ervaren adviseurs enthousiasmeren de verschillende partijen, zodat het plan ook samen gerealiseerd wordt.

Vrijetijdseconomie en erfgoed
Voor toeristisch-recreatieve gebiedsontwikkeling, marktonderzoek of herbestemming bent u bij Bureau BUITEN aan het juiste adres. De adviseurs leggen de link tussen economie, natuur, gezondheid en cultuur. Zij zorgen voor samenwerking tussen overheid, ondernemers en betrokken burgers en maken plannen die praktisch, financieel en bestuurlijk haalbaar zijn.

Europese projecten en programma’s
Bureau BUITEN combineert kennis op het gebied van ruimtelijk-economische ontwikkeling, vrijetijdseconomie en erfgoed voor Europese projectvoorstellen. Meer dan 90% van de aanvragen is gehonoreerd, wat de klanten de afgelopen vijf jaar ruim €50 miljoen heeft opgeleverd. Zij adviseren over financieringsmogelijkheden, werken een projectidee graag uit tot een projectaanvraag en verzorgen het projectmanagement.